WORKSHOPS  
     
  Allereerst zijn wij enorm blij dat bedrijven, managers, collega’s en vrienden zich geëngageerd voelen om stil te staan bij gezondheid, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

De workshops voor bedrijven of groepen zijn bedoeld om de werknemers te motiveren in een gezonde levensstijl en/of op een aangepaste manier te coachen waarbij de nodige tools worden gegeven voor een gezonde levensstijl, burn out-preventie en stresspreventie.

We geven workshops aangepast aan uw bedrijf of groep over het belang van gezondheid, beweging, slaap, voeding, stress en alle andere factoren inzake gezondheid. Het doel van deze workshop is voornamelijk dat de mensen zich bewust worden van hun levensstijl, het idee van voeding en/of de symptomen en oorzaken van stress, slecht slapen en hoe gezondheid de kwaliteit van je lichaam kan beïnvloeden. Het saaie theoretische gedeelte wordt onderbroken door laagdrempelig stressreductief te bewegen en er worden tools aangeboden om regelmatig te ontspannen tijdens en na het werk of thuis. (bv. ademhalingstechnieken, bewegingstussendoortjes op het werk, ...)

Naast deze workshop, staat ons team van experts klaar, om jullie bedrijf ook te helpen met het verwezenlijken van gezondheid op de werkvloer en bij de werknemers. Individuele of groepscoaching, training, voedingsbegeleiding, … kunnen onder collega’s stimulerend werken.

Is jouw bedrijf klaar voor een gezonde verandering?

Stof om over na te denken dus...
Hoe jullie de exacte invulling willen realiseren, is natuurlijk te bespreken met het bedrijf en al dan niet met de werknemers.
 
     
     
     
     
     
     
   
     
  Pictures by Conny Veenhuis & Erwin Goossens