Graag zien begint bij jezelf! Een overzicht van onze trainers.
 
 
  Ik ben Beate Hofkens.
De meeste mensen beschrijven mij als een spontaan, gepassioneerd, energiek en empathisch persoon.

Mijn coach en trainers ervaring startte in 2011 met diverse groepslessen en fitnessbegeleidingen. Voordat ik het zelf door had, was mijn aandacht gevestigd op medische fitness en één-op-één trainingen. Door middel van diverse opleidingen en ervaring ben ik niet alleen groepslesinstructrice, maar ook personal, functional, revalidatie en mobility trainer. Uniek, internationaal en in de hoogste graad opgeleid om trainingen te verzorgen.

Sedert 2014 actief als mental- en stresscoach. Nadien, in 2018, vervolledigde ik deze kennis met de opleiding als burn-out coach.

Sedert 2016 startte ik mijn eigen beweegstudio, die op dag van vandaag IMPROVE wordt genoemd en ditzelfde jaar startte ik met een opleiding voor voedingsbegeleider in Nederland.

Daarnaast vervulde ik de opleidingen voor (sport)massage, taping en triggerpointbehandelingen.

Op dag van vandaag doceer ik de cursus ‘Personal Coach’ voor Centrum van Afstandsonderwijs en daarnaast verschillende bijscholingen voor de Vlaamse Trainersschool om trainers op te leiden en bij te scholen.

Aja, om mij blij te maken, mag je altijd M&M’s trakteren!
 
 
 
  Als functional trainer / fitnessbegeleider wil ik graag helpen met het behalen van jouw doelen en bijstaan bij het correct uitvoeren van verschillende oefeningen. Naast sporten is een gezonde levensstijl zeer belangrijk wat mensen soms kunnen vergeten. Wij bieden dan ook schema’s op maat aan en leren je kennis maken met gezond en lekker eten.

De creativiteit en de persoonlijke aanpak van de IMPROVE coaches maken voor vele het sporten leuker en gemakkelijker. Iedere persoon is bij ons belangrijk en hiervoor staan we dan ook. Aangezien ik zelf al meer dan 15jaar bezig ben met voetbal en altijd sportief bezig ben geweest, wil ik graag met iedereen mijn passie en kennis delen.

Hopelijk zie ik jou snel bij Improve om samen te bekijken waar jij het meest nood aan hebt.

Tot snel!
 
     
 
 
  Ik ben Tinne Vermeiren, jullie coach en personal trainer.

Ik heb sport en beweging gestudeerd aan Thomas More te Turnhout. Sindsdien ben ik zeer actief bezig geweest om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen. Ik probeer steeds mijn enthousiasme voor sport en bewegen over te brengen naar anderen. Ik geniet er van om mensen te kunnen helpen en hen te leren dat bewegen ook leuk kan zijn.

Mijn passie voor gezond bewegen en sporten is begonnen bij het fietsen. Tot op heden ben ik actief als veldrijdster en probeer ik daar met vallen en opstaan steeds de finish te halen. Mijn fiets is dan ook mijn grote liefde geworden zo heeft mijn crossfiets na het seizoen al meerdere maanden op mijn kamer doorgebracht. Door het veldrijden heb ik geleerd om door te bijten , want zoals elke relatie is dit er eentje met ups en downs.
Ik zal eerder een keer goed gaan sporten dan nee te zeggen tegen een goeie Belgische frut. (Maar dit natuurlijk ook met maten)

Ik sta klaar om jullie te helpen naar een gezond leven, waar beweging voor mij het belangrijkste is.
 
     
 
 
  Jarig op 18 februari, momenteel 28 jaar.
Ochtendhumeur, gelukkig kom ik s avonds lesgeven ☺

Loper in hart en nieren, momenteel aan het trainen voor mijn 1ste marathon.
In het dagelijkse leven ben ik leerkracht Nederlands in de 1ste en 2de graad van het middelbaar onderwijs, ik geef les in Essen en woon zelf in Kalmthout.
Energie voor 10! Niet iedereen is hier altijd even happy mee

Naast sporten ga ik nog super graag feesten met mijn vriendinnen (met de nodige lekkere drankjes en hapjes erbij natuurlijk!)

Ik bodypump zelf al een 10-tal jaar en hoop dat jullie evenveel voldoeding en energie uit deze groeples kunnen halen zoals ik! Ook coretraining vind ik geweldig, zeer zwaar, maar met maximaal resultaat. Ik heb er alvast super veel zin in! Ik zie jullie in mijn lessen!

 
     
 
 
  Ik ben Sandy Mertens, mama van Kyan (14) en Joey (15).

Bewegen en gezond eten zijn belangrijk voor mij, al lust ik ook graag dessert en drink graag een lekkere glaasje wijn. Ik werk zo'n 18 jaar als laborant, maar al even lang leef ik me in m’n vrije tijd uit op sportieve groepslessen. Want dáár, zwetend, dansend en lachend te midden van de andere sportievelingen, haal ik de positieve energie die mijn vrienden en kennissen me altijd toeschrijven.

Met deze rijke ervaring, wil ik dit goed gevoel op jullie overdragen. Ik koos een tijdje geleden voor de Pilatesopleiding bij AALO te Utrecht.

Ik ben gék op Pilates en het effect dat de beoefening ervan heeft op lichaam én geest. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn motivatie en begeleiding dit plezier ook aan jou kan overbrengen.

Ik hou van toffe groepslessen met persoonlijke aanpak, ieders volgens zijn eigen kunnen zonder competitie, waar goed gelachen wordt maar ook hard gewerkt, om zo het beste uit jezelf te halen.

Ik zie jullie op de dinsdagavond!
 
     
 
 
  Ik ben Jolien, 28 jaar en mijn passie is voornamelijk ‘zorgen voor anderen’.

In combinatie, zorgen voor ouderen, probeer ik ruimer te kijken naar ‘zorgen’ en heb ik enkele jaren geleden gekozen om mensen écht te helpen. Ik verbreedde mijn kennis met alternatieve geneeswijzen. Dit doordat de hedendaagse, westerse geneeskunde mij soms op mijn ‘honger’ liet zitten.

Ik probeer jouw lichaam op een holistische manier te benaderen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ik ben hierdoor enorm gepassioneerd en mezelf gaan verdiepen in voetreflexologie, aromatherapie, acupressuur, acces bars, craniosacrale therapie, chinese hoofd - nek – schoudermassage.

Ik ben benieuwd om jou te ontmoeten tijdens een eerste sessie.
 
 

 
 
 
  Ik ben Kathy Eelen en word beschreven als authentiek, empathisch en een goede luisteraar.

Voor mij is mentale gezondheid één van de belangrijkste bouwstenen om een evenwichtig leven te leiden.
Daarom startte ik in 2018 een opleiding life coach, NLP coach en relatiecoach om mijn levensmissie te volbrengen.
Deze missie houdt voor mij in om mensen te coachen die met één of meerdere uitdaging(en) in hun persoonlijk leven worstelen.

Als coach ga ik door het gebruik van vaardigheden en technieken mensen leren om inzicht te krijgen in zichzelf, leren omgaan met eigen gedachten en emoties om zo tot zelfontplooiing en meer zelfvertrouwen te komen.
Ook een goede communicatie die wordt gevoerd door anderen en jezelf is een belangrijke factor die tijdens mijn coaching sessies aan bod zal komen. Goede communicatie vermijdt veel misverstanden, verkeerde interpretaties en conflicten.

Ik geloof dat iedereen de innerlijke kracht bezit om de levensweg te bewandelen zoals hij/zij dat wil.

Ik kijk er alvast naar uit om samen met jou te werken!
 
 

 
 
 
  Ik ben Chris Donckers. Oorspronkelijk kleuterjuf. Met veel enthousiasme gaf ik vele jaren les aan zowel de allerjongste als aan de oudste kleuters. Maar de laatste jaren heb ik de focus gelegd naar kleuters die extra zorg nodig hebben. Ik volgde een opleiding tot kindercoach, waarbij ik kinderen ondersteun die het emotioneel moeilijk hebben. Door hen zichzelf en hun kwaliteiten beter te leren kennen, worden ze sterker.
Op die manier groeit het zelfvertrouwen, kunnen ze faalangst beter de baas, verminderen driftbuien, gaan ze minder piekeren en bekijken we de sociale vaardigheden. Daarnaast heb ik een extra opleiding gevolgd rond verwerking van rouw, verlies, echtscheiding, …


Niet alleen het mentale, maar ook beweging en ben ik gecertificeerd Bodymaptrainer. Het is bewezen dat beweging van groot belang is voor de ontwikkeling van de hersenen bij jonge kinderen. Wanneer reflexen niet voldoende geïntegreerd zijn, kan dit later problemen veroorzaken op gebied van concentratie, lezen, rekenen, schrijfmotoriek, probleemoplossend denken…

En als laatste geef ik ‘de Peutermoves’. Hiermee wil ik de peuters preventief een bewegingsprogramma aanbieden dat gebaseerd is op al deze reflexen.

 
 
 
 
 
  Ik ben Debby Gabriels, 36 jaar en gepassioneerd door sport. Ik heb altijd getennist en kreeg daarnaast zo'n 10 jaar geleden de loopmicrobe te pakken. Het startte onschuldig met een de Antwerp 10 Miles en groeide uit tot marathons en triatlons. Door de zware trainingen te combineren met een voltijdse job als bemiddelaar, een bijberoep als fotograaf en een sociaal leven, ben ik tot het besef gekomen hoe belangrijk goede begeleiding is. Ik was regelmatig gekwetst omdat ik vaak te veel en te hard trainde en geen rust nam. Daarom heb ik mezelf laten bijstaan door professionele trainers en ben ik me gaan verdiepen in sport en beweging. Dit heeft zich ondertussen vertaald in het behalen van mijn diploma Personal Trainer en een mooie job als trainer.

Door mijn jarenlange ervaring in de sociale sector en mijn achtergrond als Bachelor in de Toegepaste Psychologie, kan ik als Personal Trainer goed inschatten waar de noden liggen van mijn klanten. Ik ben een echte motivator en tracht mensen uit te dagen om net dat ene stapje buiten de comfort zone te wagen. Omdat ik weet hoe trots ze achteraf zullen zijn op zichzelf!

In de zomermaanden ben ik terug te vinden in Slovenië, waar ik samen met vriend en hond een mini-camping uit de grond tracht te stampen.

Een bezige bij dus, met vele interesses, maar allemaal met grote passie! En die passie voor sport en beweging deel ik graag met jullie!
Jullie zullen mij vooral zien als personal trainer op de maandagen en dinsdagen.
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
     
  Pictures by Conny Veenhuis & Erwin Goossens