Sporten in kleine groep !  
     
  Wil je laagdrempelig, aangepast maar toch in groep sporten? Kan perfect! Wij bieden enkele groepslessen aan waarbij iedereen toch een persoonlijke en aangepaste begeleiding krijgt in kleine groepjes.

In samenwerking met Beweegstudio B-Fit worden er volgende lessen georganiseerd:
 
     
     
     
 
Mix Fit Cuircuit Training

Deze les is een ideale Full Body-Workout. Je hele lichaam wordt getraind op je eigen tempo, ritme en kracht. Je start met een conditionele opwarming van 4 minuten. Daarna word je uitgedaagd om 8 krachttoestellen, gedurende 1 minuut, vol te houden. Telkens heb je 30 seconden rust die je gebruikt om door te schuiven naar het volgende toestel. Iedereen kan een gepersonaliseerd schema krijgen waarbij je accenten, gewicht en minimale herhalingen worden bijgehouden. Een keertje proberen maar je weet niet hoe? Wij helpen je met de juiste uitleg, maak even een afspraak.
   
   

Figuurtraining

Met deze training train je je hele lichaam. Je gebruikt je eigen lichaamsgewicht. Deze bewegingslessen zijn erg gevarieerd. Zowel cardio, kracht en core stability. Iedereen werkt in zijn tempo en op zijn niveau. Je leert je eigen lichaam kennen en je blijft sterk en fit!
Elke maandag welkom om 19u30 en om 20u30. Geen afspraak nodig.
   
   
   


B-strong training

Deze les is niet zomaar een training. B-Strong is een ‘totaalconcept’ en vraagt o.a. van jou conditie, coördinatie, oriëntatie, kracht en af en toe ook samenwerking. Opdrachten alleen, in duo’s of in groep, met of tegen elkaar. Telkens een nieuw uitdagend lesdoel dat je realiseert in zo’n 50 minuten. We werken met eigen lichaamsgewicht en/of kleine materialen. Elke donderdag welkom om 19u30 en om 20u30. Geen afspraak nodig.
   

BIT / Basic Interval Training

Een functionele intervaltraining van verschillende oefeningen die telkens 1 minuut volhoudt. Je werkt aan conditie, kracht, coördinatie en evenwicht. Je uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld. En je verbrandt ontzettend veel calorieën in maar liefst 45 minuten. Je gebruikt al het materiaal dat mogelijk is, maar ons eigen lichaam is nog steeds het functioneelste gewicht! Durf jij de uitdaging aan?
   


 
Groepslesrooster

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Mix Fit
9.00 - 12.00
    Mix Fit
9.00 - 12.00
           
               
Mix Fit
10.00 - 12.00
BIT
10.00 - 10.50
           
            BIT
11.00 - 11.50
           
                       
            Mix Fit
17.30 - 19.30
       
Mix Fit
18.00 - 19.30
               
               
Mix Fit
19.00 - 21.30
           
Figuurtraining
19.30 - 20.30
    B-Strong
19.30 - 20.30
       
           
Figuurtraining
20.30 - 21.30
    B-Strong
20.30 - 21.30
       
           

   

 
Wist je dat:

- Je bij ons terecht kan voor een conditietest, mobiliteitstest, krachttest en houdingstest?
- Er in de studio water en verantwoorde sportdrank beschikbaar is? En lust je tussendoor toch liever een tasje koffie bij de babbel, kan dit natuurlijk ook.
- Beate Hofkens PT gekwalificeerd is om ook (post)revalidatie aan te bieden of jouw lichamelijke pijnen kan bestrijden vanuit de oorzaak en dat we hiermee rekening houden binnenin de groepsles?


 
     
 
     
     
     
     
   
     
  Pictures by Conny Veenhuis & Erwin Goossens